۲۲ رهبر کارآفرین دنیا چگونه فکر می کنند؟ – بخش دوم

در بخش اول این موضوع یعنی در این پست به افکار ۱۱ رهبر کارآفرین پرداختیم که این روزها مُد شده جوان ها با اجاره کردن دفتر کار مجازی، تاسیس یک شرکت و چاپ چند کارت ویزیت، خود را در مسند رهبری یک سازمان یا مجموعه ای و گاه پا فراتر گذاشته و خود را رهبری کارآفرین تصور می کنند و به مهارت ها و ابزارهای آن کاری ندارند. متاسفانه این درد، در سطوح مدیریتی دستگاه های عظیم دولتی و تجارتی نیز دیده می شود. عطش قدرت، عدم سنجش و آموزش لازم، رابطه های نامتعارف اداری و غیره… دلیلی بر شکست کسب و کاری که در ابتدا با انرژی شروع شده منجر خواهد شد. در این مطلب به ادامه موضوع ” ۲۲ رهبر کارآفرین دنیا چگونه فکر می کنند؟ ” می پردازیم.

با وبلاگ اماتک در ادامه همراه باشید.


مجله معتبر بین المللی «کارآفرینی» در آخرین شماره خود ۲۲ خصوصیتی که رهبران کارآفرین و صاحبان کسب و کارهای بزرگ به آن معتقد هستند را منتشر کرده که می خوانیم. نکته بارز این نوشتار این است که ۲۲ مدیر موفق بین المللی در چند جمله تجربه های بزرگ خود را به اشتراک گذاشته اند و صرفا ایده هایی خیال پردازانه و شعارهایی مهیج نیستند.

۱۲. ذهن آزاد

یکی از بزرگترین افسانه ها این است که رهبران کسب و کارهای موافق پیشگو هستند. این موضوع بی معنی است. واقعیت این است که رهبران باید در عین انعطاف پذیر بودن ذهن خود را باز نگه دارند و در صورت لزوم ذهن خود را تطبیق دهد. در مرحله راه اندازی یک شرکت، برنامه ریزی ها مهم است و اهداف ثابت نخواهد ماند. مسئولیت شما باید سرمایه گذاری، ایجاد و نگهداری ارتباطات باشد./ دیموند جان، مدیرعامل شرکت مشاوره برندنیگ.

۱۳. قاطعیت

در مدرسه و دانشگاه برای به دست آوردن پول بیشتر معمولا مسابقات بسکتبال تفریحی را داوری می کردم. مربی که نحوه داوری را به من آموزش داد به داوران نصیحتی بسیار مهم می کرد که در دنیای حرفه ای به خوبی صدق می کند: «سریع داد بزنید، بلند داد بزنید و به پشت سر نگاه نکنید.» در شرایط حاشیه ای، یک فریاد قاطع و اشتباه اغلب منجر به نتایج بلند مدت بهتر می شود تا یک تصمیم متزلزل که بعدا مشخص می شود درست بوده است./ اسکات هافمن، مالک فولیولتری.

۱۴. جذابیت

همه ما کار منحصر به فردی در این دنیا انجام می دهیم و وقتی چیزی واقعی نباشد همه ما می توانیم بوی آن را حس کنیم. هر چه بیشتر روی ارتباطات واقعی با مردم تمرکز کنیم و به دنبال راه هایی برای کمک به آنها باشید، به جای اینکه فقط به این فکر باشید که آنها چه کاری می توانند برای شما انجام دهند، بیشتر دوست داشتنی و دلنشین خواهید شد. این کار برای این نیست که یک رهبر عالی شوید بلکه برای این است که یک رهبر قابل احترام باشید که می تواند تفاوت زیادی در کسب و کار شما ایجاد کند./ لوئیز هاوز، نویسنده کتاب پر فروش نیویورک تایمز به نام «مدرسه بزرگی».

۱۵. توانمندی

من بسیاری از فلسفه های رهبری خود را به عنوان یک ورزشکار یاد گرفتم. موفق ترین تیم های من همیشه با استعدادترین افراد نبودند بلکه هم تیمی هایی داشتند که ترکیب درستی از مهارت، قدرت و اعتماد مشترک داشتند. برای ساختن یک گروه «فوق موفق» باید مسئولیت ها و اختیارات را به دیگران بسپارید. مسئولیت دادن به دیگران همیشه آسان نیست. در واقع حتی می تواند سخت تر از این باشد که خودتان آن کار را انجام دهید ولی با انتخاب درست پروژه و پشتیبانی، سپردن کار به دیگران می تواند منجر به نتایج خوبی در آینده شود./ شان پاز، مدیر مجموعه ورزشی، زنجیره ای.

۱۶. مثبت اندیشی

برای توسعه باید فرهنگ مثبت اندیشی را ایجاد کنید. فراز و نشیب های زیادی وجود خواهد داشت ولی رواج مثبت اندیشی می تواند شرکت را در حرکت نگه دارد اما احتیاط کنید، شما باید واقعا به ممکن کردن غیرممکن ها معتقد باشید./ جیسون هریس؛ مدیرعامل مکانیزم.

۱۷. سخاوت

هدف اصلی من این بوده است که بهترین ها را از خود ارائه دهم. وقتی من قادر باشم دیگران را بسازم و به آنها کمک کنم تا شخصا رشد کنند، همه ما به عنوان یک گروه کلی رشد می کنیم./ کریستوفر پریلی، مدیرعامل شرکت پیکسل.

۱۸. سماجت و پافشاری

روزی رهبر بزرگی به من گفت سماجت، مقومت را شکست می دهد. حالا من بعد از کار کردن در فیسبوک و مایکروسافت و راه اندازی شرکت خودم، دو درس بزرگ آموخته ام. تمام کارهای بزرگ وقت می گیرند و باید پافشاری و سماجت به خرج داد. فرقی ندارد برای چه کاری. چیزی که شخصی را تبدیل به یک رهبر می کند این است: تمایل به پا گذاشتن فراتر از جایی که دیگران می ایستند./ نوآ کاگان، موسس آپ سومو.

۱۹. بصیرت

هر روز برای جدا کردن چیزی که واقعا مهم است از تمام سختی ها و مشقت های پیش رو احتیاج به بصیرت دارید. بصیرت شبیه عقل است، اگر توجه کنید می توانید با گذر زمان بهبود یابد اما باید در شخصیت شما وجود داشته باشد. بصیرت ذاتی است. وقتی بصیرت شما درست باشد، مثل یک نابغه و وقتی بصیرت شما اشتباه باشد، مثل یک ابله به نظر می رسید./ جان کی اشمیت، مدیرعامل یک شرکت در صنعت مواد غذایی.

۲۰. ارتباط

اگر مردم از توقعات شما آگاه نباشند و کوتاهی کنند، واقعا تقصیر شماست به خاطر اینکه به آنها نگفته اید اما ارتباط یک عمل متعادل کننده است. ممکن است شما احتیاج یا نیاز خاصی داشته باشید، ما همیشه از مردم می خواهیم که افکار و ایده های خود را به ما بگویند. به همین دلیل است که این همه فرد با استعداد داریم که با ما کار می کنند./ کیم لانچی، برگزارکننده مراسم های بین المللی.

۲۱. پاسخگویی

انداختن تقصیر به گردن دیگران آسان تر از این است که خودتان پاسخگو باشید اما اگر می خواهید بدانید که چگونه این کار را درست انجام دهید، از لری رابینز متخصص امور مالی یاد بگیرید. او به سرمایه گذارانش در مورد قضاوت بد خود که موجب تزلزل سرمایه آنها شده بود نامه ای بسیار متواضعانه نوشت؛ سپس بدون هیچ آشنایی با دنیای صندوق سرمایه گذاری، یک صندوق بدون هزینه مدیریت و اجرا باز کرد. این یعنی شخصیت. این یعنی پاسخگو بودن. این فقط به معنی تقبل مسئولیت نیست بلکه برداشتن گام بعدی برای درست کردن آن است./ ساندرا کارن، معاون شرکت بین المللی لوازم ورزشی.

۲۲. خستگی ناپذیری

خستگی ناپذیری موجب می شود رهبران واقعی، قدرت های درون هر یک از افراد تیم خود را پیدا کنند. بهترین راه این است که معتقد باشید که تیم شما به تنهایی تمام جواب ها را نمی داند. این بدان معناست که شما سوالات درستی نمی پرسید. / نیک وولری، مدیر جهانی بازاریابی شرکت جوراب بافی استنس.


برای مشاهده بخش اول ” ۲۲ رهبر کارآفرین دنیا چگونه فکر می کنند؟ ” کلیک کنید.